Työpaikkailmoitus – Juristi, sinustako kuntoutuksen ääni?

Kuntoutusalan Asiantuntijat on akavalainen ammattiliitto. Jäsenliittojamme ovat Suomen Fysioterapeutit ja Toimintaterapeuttiliitto, joihin kuuluu 11 000 asiantuntijaa. Olemme vahva edunvalvoja ja juridinen neuvonantaja.

Haluamme tuoda vahvasti esille kuntoutuksen merkityksen suomalaisen yhteiskunnan kehittämisessä. Päämääränämme on myös uudistaa ammattiyhdistysliikkeen toimintatapoja.

Haemme nyt työyhteisöömme sinua, näkemyksellinen, oma-aloitteinen ja viestintä- ja palveluhenkinen juristi.

Vastaat fysioterapeuttien ja toimintaterapeuttien työoikeudellisesta neuvonnasta ja edunvalvonnasta. Teet tiivistä yhteistyötä edunvalvontaan liittyvissä asioissa Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKOn sekä Yksityisen terveyspalvelualan Unionin kanssa.

Edistät ja kehität työelämän käytäntöjä jäsentemme parhaaksi myös yhdessä keskusjärjestö Akavan kanssa.

Sinulta odotamme

Sinulla on vähintään OTM-tutkinto ja osaamista työlainsäädännöstä ja työsuhde-edunvalvonnasta. Olet myös kiinnostunut sote- ja kuntoutuslainsäädännöstä ja tunnet yhdistysoikeuden.

Hallitset sekä suomen että ruotsin kielen.

Työyhteisömme muodostuu Suomen Fysioterapeuttien, Suomen Toimintaterapeuttiliiton sekä Kuntoutusalan Asiantuntijoiden kokonaisuudesta, jossa toimii yhteensä 12 työntekijää.  Tarjoamme sinulle innostavan työilmapiirin ja Akava-yhteisön tuen.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut ja täytämme työpaikan heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Työpaikan sijainti: Akava-talo, Kellosilta 7, 00520 Helsinki.
Työ on kokopäivätyö
Työn kesto: toistaiseksi, 6 kk koeaika

Hakemukset: toimisto@kuntoutusala.fi

Lisätiedot:

  1. puheenjohtaja Tiina Mäkinen p. 040 507 7382, tiina.makinen@kuntoutusala.fi
  2. puheenjohtaja Kristina Holmberg p. 040 759 5588 kristina.holmberg@kuntoutusala.fi
Sulje